In een notendop

Mariska van der Velde (Visionaira) gaat de marketing- en communicatie uitdagingen van Mkb-bedrijven aan. Het uitgangspunt is slimme marketing en betekenisvolle communicatie die de visie van het bedrijf en de behoefte van de klant met elkaar verbindt. Visionaira werkt samen met verschillende marketing- en communicatiespecialisten. Als projectmanager is Visionaira de spil die de ‘succesformule’ van jouw bedrijf (her)ontdekt en optimaliseert.

Nieuw bedrijf of product? Visionaira helpt met het bouwen van een sterk merk en positionering onderscheidende communicatie.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Z

Merk Boost

Marketing wordt weer leuk en betekenisvol!

Z

Toegankelijk & Flexibel

Geen fancy marketing dialect maar gewoon begrijpelijke taal.

Z

Eén Aanspreekpunt

Visionaira is de spil tussen opdrachtgever en leveranciers.

Mariska is heel allround en ze houdt van aanpakken. Echt een marketeer met hands-on mentaliteit. Ze is energiek, authentiek en recht door zee. Een fijne collega om mee samen te werken.

Remko van buren

Visionaira heeft bijgedragen aan de succesvolle lancering van het bedrijf d.m.v. brainstormsessies, strategie ontwikkeling, de website en communicatie met de doelgroep. Aan twee woorden heeft ze genoeg om te begrijpen wat je doet, in welke markt je zit en wat je wilt bereiken.

Roland van der Velde

Mariska heeft mijn ogen geopend en laten inzien dat de tone-of-voice en uitstraling van het bedrijf volledig in teken van de klant moet staan. Dankzij haar weet ik nu precies wat ik moet veranderen om in de toekomst meer aanvragen te krijgen. Visionaira bedankt!
Lois Nieuwenhoven

We hebben het afgelopen jaar het bedrijf naar een merk getransformeerd. Mariska heeft ons hierbij zeer goed en professioneel geholpen. Wij gaan zeker in de toekomst verder met Visionaira!

Martin de Boer

Call Now Button